REVELION HOTEL BELVEDERE 4****

Hotel Belvedere are o tradiție de peste 10 ani fiind situat într-o locație ce îi conferă o imagine panoramică asupra Brașovului Vechi și Nou, atât la prânz, la lumina intensă a zilei, cât și seara privind spre luminile feerice ale orașului.

Dacă doriți să descoperiți un loc în care ospitalitatea întâlnește promptitudinea si eleganța se unește cu pasiunea într-o maniera stilată și unică alegeți să petreceți noaptea dintre ani la hotel Belvedere.

  PACHET REVELION HOTEL BELVEDERE

29DECEMBRIE 2018 – 2 IANUARIE 2019

CAMERĂ LOC IN CAMERA DUBLĂ
STANDARD 4* 1400LEI – CAZARE + 650LEI/CINA FESTIVĂ ÎN DATA DE  31.12.2018
SUPERIOR 4* 1550LEI – CAZARE + 650LEI/CINA FESTIVĂ ÎN DATA DE  31.12.2018
APARTAMENT 4 2100LEI – CAZARE + 650LEI/CINA FESTIVĂ ÎN DATA DE  31.12.2018

* PACHETUL INCLUDE:

  • CAZARE 4 NOPȚI
  • MIC DEJUN
  • CINA FESTIVĂ

 REVELION 2019 LA HOTEL BELVEDERE

– 650  lei/ persoana –

Terina din momite de vitel cu crema de sfecla roșie și hrean

Rulada din coada de langusta și somon, ou de prepelita, caviar din somon

Muschiulet de porc, umplut cu hribi, în bacon

Piept de pui cu crusta de parmezan , umplut cu spanac

Brânza de capra, coapta în barot de nuca caramelizata

Crocant din foaie de orez cu camembert și struguri

Crema de avocado

Crema de unt cu mascarpone

Compot din ceapa rosie

Germeni de floarea soarelui

 

GUSTARE CALDA

Escalop din ficat de rata

Pralina din rata, coapta pe cruton din chec cu ciuperci

Piure din măr

Cannelloni crocant din clatita, cu varza rosie

Sos de visine cu aceto balsamic

Lastari de mazare

 

PESTE

Medalion din file de ton, cu salsa din citrice

Crocant din file de Dorada

Coada din crevete Royal King, în unt cu capere

Cuburi din legume proaspete, aromate cu busuioc

Rulou din foie de alge, cu risotto și ardei gras copt

Sos spumat cu șampanie

Germeni de ridichi

 

TRILOGIE DIN BRANZETURI

Biscuiți copti, din parmezan

Prune ușor afumate, umplute cu brânza Regina Blue

Bomboane cu nuca și camembert

Crocant din ciabatta

 

FEL DE BAZA

Turnedou din muschi de vita Black Angus în bacon, cu spuma de unt

Confit din carne de caprior, în sos de vin rosu

Sufleu cu telina caramelizata

Tartar din sfecla cu aceto balsamic

Caviar din morcov

Micro salata

 

DESERT BELVEDERE

Blat pufos cu ciocolata amaruie

Crema de ciocolata cu măr și scortisoaea

Jeleu din portocale

Sos de nuci cu caramel

Tartar din fructe proaspete

 

OPEN BAR

Prosecco Bottega

Spumant, Casa de vinuri Cotnari, Colocviu ( Francusa )

Whiskey Jack Daniel’s, Chivas Regal, The Jameson, Glenlivet

Vodka Absolut

Jagermeister, Ramazzotti

Bere Carlsberg, Tuborg, Tuborg N/A

Cognac Martell

Vin roșu sec, Tohani, Principele Radu

Vin roșu sec, Kelaru, Cabernet Sauvignon 2016

Vin roșu sec, Domenii Cotnari, Feteasca Neagră

Vin alb sec, Cuvee Prestige, Skouras, Grecia, Nemea

Vin alb demi-sec, Domenii Cotanri, Tamaioasa Romaneasca

Vin alb sec, Tohani, Cuvee Nicolae

Vin roze sec, Caii de la Letea

Vin roze sec, Colocviu Paris

Vin roze sec, Cuvee  Prestige, Skouras, Grecia, Nemea

Cafea espresso Cafeteca

Cappuccino

Apa plata/ minerala

Coca Cola/  Fanta/ Sprite

Sucuri naturale: portocale, mere , piersici

COCKTAIL-URI

Aperol Spritz  ( Aperol, Prosecco, apa minerala, portocala )

Hugo  ( Prosecco, apa minerala, sirop de soc, menta, lime)

Campari Orange  ( suc de portocale, Campari )

Campari Tonic ( apa tonica, Campari )

Screwdriver ( suc de mere, vodka )

Vodka  Tonic ( apa tonica, vodka )

Whiskey& Coke (Coca Cola, whiskey )

Jager & Coke ( Coca Cola, Jagermeister )

Gin Tonic ( apa tonica, gin, lamaie )

Cosmopolitan ( vodka, triplu sec, suc de merisoare )

Cuba Libre ( Havana Club, Coca cola, gheață, lime )

Green Apple ( suc de mere verzi, lime, zahăr brun, gheață zdrobita )

 

SHOT’S

B52

Kamikaze

PROGRAM ARTISTIC

CORINA CHIRIAC

CIPRIAN POP

COLORS IN STEREO
DJ