PIATA DE CRACIUN PRAGA

Transport Avion TAROM | 4 zile | de la 199 Euro


Colinde, beteala, cozonac. Felicitari, artificii, luminite. Iar lista cu micile minunatii care tes atmosfera magica din jurul Craciunului poate continua. Descopera-le anul acesta intr-un decor de basm: in inima Pragai, orasul minunilor. Aici, Craciunul este asteptat in fiecare an inca de la inceputul lunii decembrie in fascinantele piete de Craciun. Cea mai mare si mai frumoasa dintre ele este piata aflata in inima Orasului Vechi. Acolo, un brad urias este adus an de an din muntii Sumava, iar la lasarea serii, o perdea de lumina il imbraca, spre deliciul trecatorilor.

Ce loc sa fie mai potrivit decat Piata Veche a Pragai ca sa simtiti spiritul Craciunului, alaturi de familie ? Orasul rasuna de muzica de sarbatoare. Biserici sau foste manastiri sunt transformate in sali pentru concerte de colinde, de orga sau simfonice. Cei mici vor fi incantati sa se infrupte din gustoasele truhlik (produse de patiserie), iar doamnele si domnii se vor delecta cu un pahar de vin fiert sau lichior cald de miere, in timp ce fierarul le faureste un suvenir unic, sa le aminteasca mereu de acel Craciun. Bineinteles, celelalte suveniruri traditionale din lemn, lumanarile decorative, ornamentele pentru Craciun va vor face alegerea mult mai grea cand veti dori sa cumparati cadouri pentru prietenii de-acasa.

Ziua 1 Bucuresti  Praga 

Prezentare la aeroportul Henri Coandă (Otopeni) la ora 05:50 pentru îmbarcare pe zborul TAROM RO225 București-Praga cu decolare la ora 07:50. Sosirea la Praga la ora 08:48.

După recuperarea bagajelor, întâlnire cu ghidul local, vorbitor de limba română, pentru transfer în oraș. Continuăm cu Turul „Orașului de aur”, sau incursiunea la pas prin istoria Pragăi, cu ghid local de limba română începe în Headcany cu Castelul Praghez-din Cehia. Vom coborâ în Mala Strana (Orașul Mic) și pe podul Carol, unul din cele mai vechi cunoscute poduri din Europa, vom ajunge în labirintul de străzi din Stare Mesto (Orașul vechi) urmând a încheia turul în Piața Orașului Vechi la celebrul ceas Astronomic. După turul de oraș, transfer la hotel. Timp liber la dispoziție.

Cazare hotel Clarion congress 4* sau similar Praga.

Ziua 2 Praga – Orasul de Aur & Piata de Craciun 

Mic dejun. Astazi va sugeram Vizitarea Pietei de Craciun Praga. Aceste piete sunt ingredientele de baza pentru crearea atmosferei magice a sarbatorilor de iarna. Principalele piete de Craciun sunt organizate in Piata Primariei si in Piata Wenceslas si sunt deschise toata luna decembrie. Profitati de aceasta ocazie pentru a procura minunate cadouri de Craciun pe care sa le oferiti apoi celor dragi. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare hotel Clarion Congress 4*.

 

Ziua 3 Karlovy Vary   

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea „Orasului de aur”. Optional, excursie la Karlovy Vary(Carlsbad). Vom calatori azi intruna dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice unde vom putea admira  deosebita arhitectura de spa  din secolul al XIX-lea, renumitele colonade pentru cele 12 izvoare termale, magazinele de cristaluri si portelan si, de ce nu, vom gusta din „izvorul 13” (un renumit lichior aromatic numit Becherovka) la fel ca – dacă nu mai mult –  din cele 12 versiuni nonalcoolice. Cehii vă vor spune că toate au beneficii medicale! Intoarcere la Praga. Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare hotel Clarion Congress 4*.

 

Ziua 4 Praga – Bucuresti   

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare pe zborul TAROM RO226 cu decolare la ora 09:30. Sosire in Bucuresti la ora 12:20. Sfaristul pachetului de servicii. 

 

Date de plecare: 30 Noiembrie, 06 Decembrie 

 

Tarife                                             

calculate pentru un grup de 20 platitori 

 • 199 Euro adult loc in camera dubla                         
 • 127 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti in camera       
 • 271 Euro adult loc in camera single          

 

 

Servicii incluse: 

 • Bilet de avion Bucuresti – Praga – Bucuresti, compania TAROM 

(Include 1 bagaj de mana de 10 kg si 1 bagaj de cala de 23 kg) 

 • 3 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Clarion Congress 4* sau similar 
 • Tur de oras Praga cu ghid local de limba romana 
 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport 
 • Asistenta turistica locala 

 

Servicii neincluse: 

 • Taxele de aeroport si combustibil: 135 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
 • Excursiile optionale 

Tarife informative excursii optionale: 

(Se organizeaza de catre ghidul local sub rezerva intrunirii a minim 15 participanti. Pentru mai putin de 15 de persoane tariful va fi recalculat la fata locului) 

 • Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 35 € /persoana 

Include: 3 ore croaziera, cina bufet, aperitiv, muzica live acordionist 

(fara transfer, tarife valabile pentru minim 15 participanti) 

 

 • Cina traditionala cu spectacol folcloric live: 35 €/persoana 

Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live 

(Transfer privat cu microbuz: ~13 Euro/persoana, minim 15 platitori; alternativ se poate face transferul cu taxiul in grupuri de cate 4 persoane, la tarife mai mici) 

 

 • Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 45 /persoana si include: transport autocar, ghid local de limba romana (Tarife valabile pentru minim 15 participanti)