EXCURSIE ÎN LUMEA FANTASTICĂ A DINOZAURILOR DINO PARC RÂȘNOV ȘI CETATEA RÂȘNOV 

 PREȚ 120 RON(PREȚ PENTRU 47 PERSOANE PLĂTITOARE)

 


Prin intermediul acestei excursii, îi invităm pe cei mici să cunoască lumea fascinantă a celor mai mici dinozauri care au trăit în România.

Dinozaurii piticii din Țara Hațegului sunt unici în lume, importanța științifică și atractivitatea lor fiind sporită prin descoperirile de cuiburi cu ouă și embrioni de dinozauri.

E momentul să-i cunoști pe dinozauri pitici din Țara Hațegului, care au trăit în urmă cu 70 milioane de ani: Balaur bondoc, Elopteryx napocsai, Magyarosaurus dacus, Zalmoxes robustus.

Dino Parcul de Râșnov este cel mai mare parc în aer liber cu dinozauri din sud-estul Europei. Dino Parc Râşnov se întinde pe o suprafaţă de 14 000 mp şi sunt  expuşi în mărime naturală 45 de dinozauri. Fiecare dinozaur a fost botezat după numele exemplarelor care de-a lungul descoperirilor arheologice au făcut obiectul cercetărilor ştiintifice.

Dino Parc Rasnov este o zonă de agrement şi un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetăţii, în apropiere de Cetatea Râşnov.

Vizita la Cetatea Râşnov, următorul obiectiv turistic.

Cetatea Rasnov este una din cele mai bine păstrate cetăți țărănești din Transilvania. Prima mențiune a Cetății Râșnov datează din anul 1335, cu ocazia unei noi năvăliri a tătarilor cînd a fost pustiita din nou țara Bârsei, în afara de cetatea de pe Tampa și Cetatea Rasnovului care nu au putut fi cucerite. Cetatea este alcatuita dintr-o incinta exterioara amplasata in fata zidului estic al cetatii, marginita de un zid fortificat si dotat cu un turn patrat, si dintr-o incinta interioara care este inconjurata de zidurile si turnurile cetatii.

SERVICII INCLUSE

*TRANSPORT

*INTRARE LA DINO PARC

*CINEMA 9D LA DINO PARC o experiență extraordinară, reprezentând una dintre cele mai noi tehnologii din domeniul filmului. Imaginea este 3D, iar printre efectele 9 D se regăsesc: apa, foc, ceață, vânt, zăpadă. Se folosesc ochelari speciali și pe o platformă de 12 locuri se vizionează filmulețe cuprinse între 5-8 minute.

*LABIRINTUL CU LASERE oferă copiilor posibilitatea de a pune în practică mișcările de spioni. Tot ce trebuie să facă este să intre în joc si să atingă cât mai puține lasere sau chiar nici unul. Recompensă pentru efortul lor va fi Diploma de agent 007!

*TURUL CETĂȚII RÂȘNOV(INCLUDE ȘI GHIDUL TURISTIC)